Menu

Parkpop 2021

- Kruidtuin

Festivalterrein

De Kruidtuin vind je via: 

Pitzemburgstraat, via Bruul en via Zandpoortvest

Fietsenparking

Kom je met de fiets? Dat horen we graag! 
Gezond én goed voor het milieu. 

Er wordt een grote, bewaakte fietsenparking voorzien aan de ingang van de Kruidtuin, en dit op de speelplaats van de school Pitzemburg (Bruul).
 

Bescherm je oren

Feesten en luidkeels meezingen, dat doen we graag! 

Geniet van de muziek en bescherm tegelijkertijd je oren. Onze partner CM voorziet oordopjes. 
Deze vind je aan de kassa. 

Drankbonnen

Drankbonnen verkrijg je aan de kassa's tijdens Parkpop. Deze bonnetjes kan je enkel gebruiken tijdens de Parkpopavonden en zijn enkel geldig in het jaar waarin ze je kocht. Let dus op dat je ze allemaal opgebruikt. 

Je kan deze drankbonnen ook niet terug inwisselen voor geld. 

Let op: indien je wel graag eens een glaasje cava lust, zorgen wij voor de herbruikbare bekers. Dit is aangenamer om uit te drinken en goed voor het milieu. Dit wil zeggen dat je voor de waarborg een extra bonnetje nodig hebt. Bij het inleveren van je glaasje, ontvang je een bonnetje of cash. 

Bovendien gaat er van elke consumptie een percentage naar het goede doel. Feesten en tegelijkertijd het goede doel steunen, geweldig toch? 

Herbruikbare bekers voor cava

Indien je wel graag eens een glaasje cava lust, zorgen wij voor de herbruikbare bekers. Dit is aangenamer om uit te drinken en goed voor het milieu. Dit wil zeggen dat je voor de waarborg een extra bonnetje nodig hebt. Bij het inleveren van je glaasje, ontvang je een bonnetje of cash. 

Sanitair

Aan de speeltuin in de Kruidtuin, vind je een toiletcontainer. Er is ook een aangepaste wc voorzien die toegankelijk is voor mensen met een handicap. 
 

EHBO

Het Rode Kruis zet zich ook elke Parkpopavond in op het festivalterrein.