Menu

Torenconcert: Allan Muller

Allan Muller brengt de zomer naar onze toren!
Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!

Allan Muller bracht een heerlijke combinatie van intieme en opzwepende muziek. Het lichte briesje in de avondzon maakt dit optreden extra magisch. Elke donderdag wordt er een torenconcert gepubliceerd op de online kanalen van #dzivm.
 
Wie is Allan Muller?
Allan Muller is een zanger, gitarist en singer-songwriter. In 1994 richtte hij Metal Molly op. De single ‘Orange’ scoorde hoog in de hitlijsten en de rockband ging op Europese tournee. Enkele jaren later richtte Allan Muller de band Satellite City op. Deze poprockband nam twee albums op en het nummer ‘Friend’ werd een grote radiohit. In 2007 bracht Allan Muller zijn tweede soloalbum uit. Sinds 2019 treedt hij terug op als soloartiest.
 


Heb jij een persoonlijk verhaal over de Sint-Romboutstoren? Deel het via onzetoren.be! Blijf op de hoogte van al het nieuws over De Zomer is van Mechelen via Instagram of Facebook!

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.