Menu

Torenconcert: Brihang

Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!
De eerste artiest die de vele trappen van onze toren trotseerde, is de West-Vlaamse rapper Brihang. Op de Sint-Romboutstoren speelde Brihang drie nummers voor een groot publiek, want iedereen kan de torenconcerten nog de hele zomer lang bekijken! Elke donderdag wordt er een torenconcert gepubliceerd op de online kanalen van #dzivm.
 
Wie is Brihang?
In 2014 won Brihang, een pseudoniem voor Boudy Verleye, De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Sindsdien speelde hij al op Pukkelpop, de Lokerse Feesten en in een uitverkocht AB in Brussel. In 2019 kwam zijn tweede plaat ‘CASCO’ uit. Dat jaar werd hij ook genomineerd voor zes Music Industry Awards.
 


Heb jij een persoonlijk verhaal over de Sint-Romboutstoren? Deel het via onzetoren.be! Blijf op de hoogte van al het nieuws over De Zomer is van Mechelen via Instagram of Facebook!

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.