Menu

Torenconcert: Flip Kowlier

Flip Kowlier geeft een uniek optreden in de askelder van de Sint-Romboutstoren.
Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!

De West-Vlaamse Flip Kowlier verrast elke Mechelaar, want deze singer-songwriter slaagde erin om de askelder van de Sint-Romboutstoren te transformeren naar een gezellige, knusse huiskamer. Ontdek hoe intiem en warm 97 meter hoogte kan zijn.
 
Wie is Flip Kowlier?
Flip Kowlier is een singer-songwriter die zingt in het West-Vlaams. Naast zijn solocarrière is hij ook frontman van ’t Hof van Commerce en Ertebrekers. Hij stond al meerdere keren op Maanrock en speelde ook op andere festivals in België en Nederland, waaronder Marktrock en Rock Werchter. Bekende singles van Flip Kowlier zijn o.a. ‘Min Moaten’ en ‘In De Fik’.Heb jij een persoonlijk verhaal over de Sint-Romboutstoren? Deel het via onzetoren.be! Blijf op de hoogte van al het nieuws over De Zomer is van Mechelen via Instagram of Facebook!

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.