Menu

Torenconcert: Günther Neefs

Günther Neefs brengt de zomer letterlijk bij je binnen met een uniek optreden vanop de Sint-Romboutstoren!
Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen! Günther Neefs gaf een zomers optreden op de skyline van onze toren! Bekijk dit torenconcert met een prachtig zicht over de hele stad. Elke donderdag wordt er een torenconcert gepubliceerd op de online kanalen van #dzivm.
 
Wie is Günther Neefs?
Günther Neefs is een échte Mechelaar en is de zoon van de inmiddels overleden Louis Neefs. Hij begon zijn carrière al in 1985 als percussionist. Al snel stond hij zelf achter de microfoon. In de vroege jaren ’90 scoorde hij met Nederlandstalige nummers als ‘Hier in dit land’ en ‘Ik blijf bij jou’. In 2000 blies Günther de grote hit ‘Laat ons een bloem’  terug leven in via een kunstmatig duet met zijn overleden vader. Ook nu brengt hij nog nieuwe muziek uit, zoals zijn nieuwste single 'Viva La Vida'.Heb jij een persoonlijk verhaal over de Sint-Romboutstoren? Deel het via onzetoren.be! Blijf op de hoogte van al het nieuws over De Zomer is van Mechelen via Instagram of Facebook!

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.