Menu

Torenconcert: Ikraaan

Ikraaan vult de askelder van de Sint-Romboutstoren met haar zwoele muziek.
Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!
Het torenconcert van Ikraaan komt in de mysterieuze askamer, de hoogste kamer van de Sint-Romboutstoren, volledig tot zijn recht. Laat je verrassen door een zwoele combinatie van R&B, rap en soul. Elke donderdag wordt er een torenconcert gepubliceerd op de online kanalen van #dzivm.
 
Wie is Ikraaan?

Niemand doet wat de Mechelse Ikraaan doet. Haar leeftijd belette haar niet om nu al een eigen stem én stijl te ontwikkelen. Haar repertoire geeft een nieuwe dimensie aan de Nederlandstalige muziek. In september kwam haar eerste EP ‘Happy Pill’ uit. In het begin van 2020 selecteerde Studio Brussel haar voor de finale van de talentenjacht De Nieuwe Lichting. Sindsdien stond Ikraaan al op heel wat podia in België en Nederland.Heb jij een persoonlijk verhaal over de Sint-Romboutstoren? Deel het via onzetoren.be! Blijf op de hoogte van al het nieuws over De Zomer is van Mechelen via Instagram of Facebook!

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.