Menu

Torenconcert: Klaas Delrue

Klaas Delrue speelt een akoestisch optreden vanop de skyline van onze toren.
Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!

De Mechelse Klaas Delrue stond al vijf keer op het podium van Maanrock met zijn band Yevgueni. Nu kan hij ook een optreden vanop de Sint-Romboutstoren van zijn bucketlist schrappen. Hij bewijst met dit torenconcert dat hij ook als soloartiest stevig op zijn benen staat, zelfs op 97 meter hoogte! Elke donderdag wordt er een torenconcert gepubliceerd op de online kanalen van #dzivm.
 
Wie is Klaas Delrue?
Klaas Delrue is voornamelijk bekend als de frontman van Yevgueni. Deze Nederlandstalige groep speelde al meerdere malen op Maanrock, zo ook vorig jaar. De band is bekend van verschillende hits, zoals Als ze lacht, Nooit naar nergens en Adem. Onder zijn eigen naam bracht Klaas Delrue het album ‘Risquons tout’ uit in 2014.Heb jij een persoonlijk verhaal over de Sint-Romboutstoren? Deel het via onzetoren.be! Blijf op de hoogte van al het nieuws over De Zomer is van Mechelen via Instagram of Facebook!

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.