Mechelen Feest
14:15 - 20:45 | Dansvloer

Dansinitiaties

Leer verschillende dansstijlen

Ottertrotter biedt niet alleen geweldige muziekoptredens, maar ook de kans om je dansvaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, verschillende dansstijlen staan voor je klaar om te verkennen en te ervaren tijdens het evenement.

14u15 tot 14u45: Dien Elegance nodigt je uit om de wereld van oriëntaalse buikdans te verkennen. Met meer dan 20 jaar ervaring deelt ze graag haar passie via shows, evenementen, workshops, en wekelijkse lessen op maandagavond in Bruultjeshoek, OLV Waver.

16u15 tot 16u45: Medak biedt een feestelijke ervaring met Zumba en Linedance op de ritmes van Bachata en Merengue. Zumba combineert fitness met Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals Salsa en Merengue, terwijl Linedance, afkomstig uit Amerika, wordt gedanst in lijnen op diverse muziekgenres. Marleen, een ervaren instructeur, begeleidt je hierbij bij Medak, gevestigd in Mechelen.

18u15 tot 18u45: UTDS brengt Yoshadiinho naar Ottertrotter voor een energieke workshop Afrikaanse dans. Hij laat je schitteren op de opzwepende beats van Afrikaanse muziek met zijn kenmerkende heupbewegingen en snelle voetenwerk.

20u15 tot 20u45: Salsa Titanico, onder leiding van François, Diana en Percy Amaru, introduceert je in de wereld van salsa met een workshop voor beginners. Leer de basispassen en eenvoudige figuren in koppels en Rueda-stijl. Iedereen is welkom om mee te dansen en plezier te beleven!