Mechelen Feest
13:15 - 14:15 | Groot Podium

Reginald & Bosbeesten

Een pop-band voor kinderen

De wekker gaat af en de show begint, maar er ontbreekt iemand op het podium. Wie zou dat kunnen zijn? Het is niemand minder dan Reginald, die gekke aap! Wanneer hij eindelijk verschijnt, vertelt hij over zijn avontuurlijke reizen. Hij neemt je mee naar de jungle, waar Pieter zich altijd een weg door de speeltuin droomt. Hij bezoekt stranden, net zoals Amanda, die toevallig een olifant als huisdier heeft. Reginald is zelfs op bezoek geweest bij de koning! Maar hoe gaat dat eigenlijk, op bezoek bij een koning? Neem je een cadeautje mee en mag je je koekje in je thee soppen?

Met de steun van een kleurrijke vijfkoppige live-band, bestaande uit drums, bas, gitaar, percussie en toetsen, brengen de frontfiguren Amanda en Pieter hun zelfgeschreven liedjes met ontwapenende energie. Hun muziek varieert van reggae en rock tot folk en dance, en spat van het podium af.

De liedjes behandelen herkenbare situaties en zijn uit het leven gegrepen. Kinderen voelen makkelijk een connectie met de jeugdige energie, terwijl (groot)ouders kunnen genieten van de subtiele knipogen. Stilzitten is geen optie tijdens dit dansbare feestje!

Na succesvolle optredens op festivals zoals Sfinks Mixed, Villa Pace (Vredefeesten), Linkerwoofer, Gentse Feesten, Ottertrotter (Mechelen), Herentals Fietst Feest, Na Fir Bolg en Het Groot Verlof (Leuven), staat Reginald & de Bosbeesten klaar met een gloednieuwe show voor 2024.