Mechelen Feest
  • Ottertrotter

Ottertrotter keert terug en wil samen met Mechelaars het festival opbouwen

Voor wie Ottertrotter heeft gemist, is er goed nieuws. Het festival keert terug en dat op haar vertrouwde locatie in Tivoli. Hoe het festival er in de toekomst exact zal uitzien, zullen de Mechelaars zelf gaan bepalen. Bedoeling is om het festival van onderuit terug op te bouwen met nieuwe samenwerkingen.

Heb jij leuke ideeën voor het festival? Doe mee aan de Ottertrotter Brainstorm op donderdag 25 januari om 20.00 uur in Kasteel Tivoli. Schrijf je hier in!

Kan je er 25 januari niet bij zijn, maar heb je leuke ideeën, vragen of andere suggesties? Stuur ons een mailtje via ottertrotter@mechelen.be.

Geschiedenis Ottertrotter:
Ottertrotter was lange tijd een vaste waarde, maar sinds enkele jaren was de organisatie ervan een moeizame zoektocht. Door het wegvallen van een belangrijke provinciale subsidie werd in 2019 beslist om het festival te verhuizen naar de Kruidtuin, waar door Parkpop infrastructuur ter beschikking is. Die verhuis bleek in 2022 echter geen succes, wat leidde tot de beslissing om geen Ottertrotter meer te organiseren. Mede door corona waren de afgelopen jaren ook een aantal partners en diensten afgehaakt.

Laten we samen aan een nieuw hoofdstuk schrijven!