Mechelen Feest

Bob & Roos

Je kent Bob en Roos misschien als … 

… het danskoppel van Mechelen. Want winter of zomer, als er ergens muziek weerklinkt in Mechelen, dan is de kans groot dat Bob en Roos erop aan het dansen zijn.  

“Wij hebben elkaar leren kennen al dansend op de kasseien van de Grote Markt, tijdens Maanrock. En dan zijn we elkaar heel de zomer blijven zien op evenementen van De Zomer is van Mechelen. Elke gelegenheid die ze ons bieden, zijn we daar. Muziek, theater, dans … we gaan niet altijd speciaal om te dansen, maar als we muziek horen, kunnen we ons niet bedwingen.” 

“We kijken heel hard uit naar Parkpop. En als er daar niet te dansen valt, dan gaan we naar de Vismarkt. Want tijdens De Zomer is van Mechelen is er altijd iets te doen, ook voor mensen van onze leeftijd. Tijdens Maanrock is er ook altijd een leuk programma voor de senioren. Met klassieke muziek, maar ook een fanfare die dansbare muziek speelt. Een dansvloer hebben we niet nodig. Al is het op straat, op gras of op kiezels … als er toffe muziek is, dan dansen we.”  

De Zomer is van Mechelen, da’s voor Bob en Roos … 

… een programma waar we niks van willen missen. We doen wel korte tripjes in de zomer, maar we zorgen dat we altijd op tijd terug zijn voor het volgende evenement in Mechelen.