Mechelen Feest
  • Nog meer activiteiten

Zomerse koopzondagen en solden

Een dagje shoppen, terrasjes doen en genieten van het mooie weer. Een leuk scenario voor een zomerse dag in Mechelen toch? Op zaterdag 1 juli starten de zomersolden en vanaf dan kan je heel de maand juli zalige koopjes doen bij de Mechelse handelaars. Op zondag 2 juli is het koopzondag en zijn vele winkels in het centrum open van 13 tot 18u. Wie weet vind je dan wel een nieuwe zomerse aankoop (of twee) in korting? Ook op 6 augustus is er een koopzondag. Dan wordt het stilletjes aan tijd om de kleerkast aan te vullen met nieuwe outfits voor de herfst, nieuwe schoenen of een nieuwe boekentas.  

Thematische shoppingroutes

Zoek je nog wat inspiratie voor leuke winkels en plekjes in Mechelen? Ga dan zeker eens langs Visit Mechelen (Schepenhuis) en haal de gratis brochures van Beleef Mechelen op. Via thematische shoppingroutes kan je zo je ideale winkeluitstap in Mechelen beleven. Je kan de routes ook digitaal bekijken op www.shoppeninmechelen.be/beleefmechelen. Have fun!

Hoe geraak ik er?

Gratis shuttlebusjes en bootshuttles voeren je op zaterdagen en op koopzondagen van de randparkings naar het centrum en terug. Je kan daarnaast gebruik maken van de acht centrumparkings en voor fietsers zijn er extra fietsenstallingen.

Meer informatie via: www.shoppeninmechelen.be