Naar de website
Mechelen Feest

Bekijk onze winterkalender

De Zomer is van Mechelen 2024 zit erop. We zijn er weer in het voorjaar van 2025. Benieuwd wat er te beleven valt tijdens de wintermaanden? Neem dan een kijkje in de kalender van Mechelen Houdt Je Warm.

Naar de website
  • Nog meer activiteiten

Ontdek jouw potentieel bij Crescendo CVO

Zalig die zomer in Mechelen! Was jij erbij? Crescendo CVO ook!

En nu gooien ze de ramen en deuren open voor iedereen op zoek naar een frisse start. De méér dan 80 opleidingen voor volwassenen inspireren om nieuwe wegen te verkennen.  

En waarom niet nu? ’Nu’ is altijd een goed moment om eraan te beginnen. Leeftijd en achtergrond spelen geen rol: iedereen is welkom. Iedereen heeft dromen, toch?

Flexibel leren voor iedereen

Het leven is druk. Daarom past Crescendo CVO je opleiding aan jouw leven aan, en niet omgekeerd. Heb je meer tijd overdag of eerder ‘s avonds? Je stemt je opleiding af op je persoonlijke agenda. Er zijn tal van mogelijkheden, zowel op de campus, online of een mix van beide. Simpel! Zo hoef je je niet in alle bochten te wringen om je werk, gezin en andere bezigheden gepland te krijgen naast jouw studie.

Een breed scala aan opleidingen

Een nieuwe taal leren, je creativiteit ontwikkelen, een technische opleiding of professionele bijscholing volgen: daarvoor zit je goed bij Crescendo CVO, zowel voor persoonlijke als professionele ontwikkeling. Levenslang zelf!

Er valt ook altijd iets nieuws te leren én te beleven.  Dat kan ook bijna niet anders. Vakgebieden zoals onder andere ambachten, fotografie, talen, koken, ecologie, ICT, zorg, techniek en mode zijn permanent in beweging. En Crescendo CVO volgt nieuwe technieken op de voet. Goed uitgeruste ateliers horen daar natuurlijk bij.

Crescendo CVO gaat voor actie! Waar mogelijk trekken zij naar buiten en werken ze samen met partners. Zo is de stap naar de praktijk snel gezet. Die uitdaging nemen onze docenten graag aan. Met hopen ervaring dragen ze niet alleen hun kennis over, maar inspireren en motiveren ook. En dat allemaal met één doel: een omgeving creëren waar het een plezier is om bij te leren en iets nieuws te proberen.

100% kans dus dat je bij Crescendo CVO precies vindt wat je zoekt.

Schrijf je vandaag nog in via www.crescendo-cvo.be: leer en beleef!

#CrescendoCVO #LevenslangLeren #Volwassenenonderwijs #LeerEnBeleef

Klaar om jouw toekomst een boost te geven? Ontdek de mogelijkheden bij Crescendo CVO!