Mechelen Feest

Margot

Je kent Margot misschien van …  

… op BROEK Festival. Dat was enkele jaren geleden haar eerste grote project toen ze bij kunstencentrum nona aan boord kwam. Vandaag is ze de echte productionele trekker van het theater- en dansfestival in openlucht. 

 Of ’t kan ook zijn van … 

… het immer warme welkom aan het onthaal in kunstencentrum nona. Margot is er productie- en onthaalmedewerker. 

“Dit jaar trappen we De Zomer is van Mechelen af met een speciale editie van BROEK Festival. We organiseren twee weekends in plaats van één, met tien unieke voorstellingen. Dat gaat van dans over theater tot circus en storytelling. Er zit voor iedereen iets in het programma. En dit jaar heeft dat programma ook een extra Europees tintje, dankzij de koppeling aan Construct Europe.”  

“Echt iedereen is welkom. Want in BAR BROEK kan je ook terecht als je geen ticket voor een voorstelling hebt. Er zijn food trucks, een gezellige bar, en de sfeer in het park is altijd super fijn. Er is trouwens ook een gratis voorstelling gepland in BAR BROEK, die iedereen kan meepikken. Zalig om elke twee jaar zo buiten de muren van nona te treden. Da’s een van de leukste aspecten van mijn job.” 

De Zomer is van Mechelen, da’s voor Margot …  

… genieten van BROEK Festival, en achteraf nog langs De Koer om de avond te eindigen bij onze vrienden van Lunar. Perfect om af te sluiten.