Mechelen Feest

Shanti & Bumba

Je kent Shanti en Bumba misschien van … 

PHLOWx. Met deze organisatie startten ze een beweging die creatieve entiteiten een stempel helpt drukken op het cultuuraanbod in de stad. Ondertussen kent de beweging twee muziekconcepten: PECHSTROOK en KETEL. En PHLOWx is nog niet klaar met groeien. 

“In 2022 creëerden we PECHSTROOK, ons live muziekconcept. En in de zomer van 2023 lanceerden we KETEL, een dj-concept. We navigeren als een soort mobiele organisatie die groeit door samenwerkingen in het Mechelse aan te gaan. Samen met andere partners proberen we een kloof te dichten in het bestaand cultureel- en artistiek aanbod.” 

“Wij proberen met PHLOWx altijd een interactieve en familiaire insteek te geven. Maakt niet uit wie je bent en waarvan je komt, iedereen is welkom. We moedigen mensen ook altijd aan om alleen of met vrienden te komen genieten van onze activiteiten omdat wij voor community building staan.” 

De Zomer is van Mechelen, da’s voor Shanti en Bumba … 

… een moment waarop Mechelaars samenkomen en elkaar tegenkomen met cultuur als verbindende factor. Een moment waarop Mechelen echt leeft.